Allerlaatste verlenging Van Gogh expo in Brussel

Van Gogh expo

Sinds de opening op 10 oktober vorig jaar heeft VAN GOGH : THE IMMERSIVE EXPERIENCE al meer dan 100.000 bezoekers mogen verwelkomen. Als gevolg van dit succes, dat de expo meteen bovenaan de lijst met de meest bezochte culturele evenementen plaatste, wordt de beleving nu verlengd tot 10 maart.

Door middel van een unieke immersieve ervaring, die de toeschouwer meeneemt op een reis naar het hart van het werk van de artiest, laat VAN GOGH : THE IMMERSIVE EXPERIENCE de bezoekers toe niet enkel het leven van de Nederlandse schilder van dichtbij te leren kennen, maar ook de geschiedenis van zijn werk. De monumentale projecties van de werken van de schilder zorgen voor een adembenemend visueel spektakel. De tentoonstelling maakt gebruik van geavanceerde multiprojectie technieken, die de bekende werken van de post-impressionistische schilder tot leven brengen zoals nooit tevoren.

Deze expo is bedoeld voor een breed publiek en echt wel voor de hele familie. Ook kinderen genieten met volle teugen van het spektakel. Het parcours is zowel didactisch als immersief en werd gecreëerd in samenwerking met diverse kunsthistorici, met als doel de klassieke kunst zo dicht mogelijk bij de bezoekers te brengen.

Om te beantwoorden aan de grote vraag van het publiek, wordt VAN GOGH : THE IMMERSIVE EXPERIENCE nog één laatste maal verlengd tot 10 maart, met aangepaste openingsuren. Dit is de allerlaatste kans voor de bezoekers om deze unieke ervaring mee te maken.

Tickets en info: www.expovangogh.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.