Alle namen van BN’ers Saved by the Bell bekend (NL)

Saved by the Bell
©SBS6
Ronnie Flex, Ronald en Frank de Boer, Rico Verhoeven, Dylan Haegens, Victor Mids, Igone de Jongh, Tom Dumoulin, Giel de Winter, André Hazes en Gerard Ekdom. Dat zijn de laatste gasten die zich vanaf januari het hemd van het lijf laten vragen door een klas van twintig nieuwsgierige kinderen in het nieuwe SBS6-programma Saved by the Bell. In de video hieronder zijn de eerste beelden van het programma al te bekijken. Saved by the Bell is vanaf 8 januari wekelijks te zien bij SBS6.
Voor Saved by the Bell is een schoolklas samengesteld met kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud die niet op hun mondje gevallen zijn. In elke aflevering stellen zij aan twee bekende Nederlanders grappige, ontwapenende, maar zeker ook serieuze vragen. En dat niet alleen: ze onderwerpen de BN’ers ook aan ludieke opdrachten. Van een dictee tot een conditietest, alles is mogelijk. Van tevoren weten de BN’ers niet wat ze te wachten staat, behalve dat de kids het voor het zeggen hebben.
Zo moet Rico Verhoeven een staredown doen met een van de kinderen, vragen de kids Ronnie Flex om uitleg over zijn uitgesproken songteksten en onderwerpen ze Tom Dumoulin aan een heuse verkeerstest. Ondertussen stellen ze vragen als “Vind jij jezelf écht zo stoer, of doe je maar alsof?”, “Ben je ooit vreemdgegaan?”, en “Hoe rijk ben jij nu eigenlijk?”. De BN’ers hoeven niets voor te bereiden, voordat ze de klas in gaan. Het enige wat ze moeten doen, is zo eerlijk mogelijk antwoorden op alle vragen en zo goed mogelijk de opdrachten uitvoeren!
Eerder werd al bekend dat Freek Vonk, Peter R. de Vries, Ali B., Dafne Schippers, Marco Borsato en Youp van ’t Hek meedoen aan Saved by the Bell. Ook zij worden onderworpen aan de nieuwsgierige en directe vragen van de kinderen in de klas.
Het nieuwe SBS6-programma Saved by the Bell is een succesformat van Frans mediaconglomeraat Vivendi Entertainment. Het format is inmiddels verkocht aan tv-zenders in Brazilië, Mexico, België, Frankrijk, Nieuw Zeeland, Libanon, Polen en Italië en aan diverse landen in het Midden-Oosten.
Saved by the Bell wordt geproduceerd door Talpa Producties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.