Alex Agnew Live & Loud on Kinepolis Big Screen

Op 8 december 2016 wordt Kinepolis : Agnewpolis

Alex Agnew, the King of Comedy is terug. Na een sabbatical van 3 jaar komt Alex Agnew terug met een gloednieuwe comedyshow ‘Unfinished Business’. Alle theaterzalen zijn uitverkocht, maar Kinepolis biedt je de kans om alsnog in de beste omstandigheden mee te genieten van de slotshow: op groot scherm, live gestreamd vanuit de Arenbergschouwburg.

Nooit eerder werd een live theatershow van een Belgische artiest of productie op deze manier live gestreamd.
Kinepolis en Alex Agnew slaan de handen in elkaar voor een unieke live cinema ervaring.

Wil je ‘Alex Agnew – Unfinished Business’ alsnog live beleven, wil je de show nòg eens live herbeleven, of wil je gewoon deze unieke cinema ervaring meemaken: kom dan naar de live streaming van van de allerlaatste voorstelling van ‘Alex Agnew – Unfinished Business’ in Kinepolis.

tickets & info op www.kinepolis.be/alexagnew of www.alexagnew.be

Thumbnail for 176075

Just when he thought he was out, comedy pulled him back in

Meer dan 57.000 tickets voor de theatershow gingen in veel te korte tijd de deur uit. De vorige shows van Alex Agnew lokten minstens dubbel zoveel fans. Na wachtlijsten op de ticketlijnen moest dus voor minstens evenveel fans een oplossing gevonden worden om de show alsnog live te kunnen zien.

Alex Agnew en Kinepolis slaan de handen in elkaar voor een onvergetelijke live belevenis: op 8 december 2016 wordt de allerlaatste live show van de ‘Unfinished Business’ tour live gestreamd vanuit de Arenbergschouwburg Antwerpen naar jouw Kinepolis bioscoop.

Alex Agnew Live and Loud on the Big Screen: beleven, herbeleven, een unieke cinema ervaring?

Nooit eerder werd een live theatershow van een Belgische artiest of productie op deze manier live gestreamd

Alex Agnew – Unfinished Business tourt enkel van 7 september tot 8 december 2016 door de Vlaamse theaterzalen. Meteen daarna brengt Alex Agnew met z’n band Diablo Blvd een nieuw album uit en vertrekt Alex Agnew met de band op tour.

De comedyshow Unfinished Business zal dus nadien niet hernomen worden. Wie de show dus live wil meemaken kan dit enkel dit najaar in de theaters en in Kinepolis.

Ticketrapporten leren dat Alex Agnew-fans meermaals per tour komen kijken (try-out, begin tour, later op de tour,…).

‘Alex Agnew – Unfinished Business’ alsnog live beleven, de show nòg eens live herbeleven, of gewoon deze unieke cinema ervaring meemaken? Kom dan naar de live streaming in een Kinepolis bioscoop bij jouw in de buurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.