AGNES OBEL WERKTE VOLLEDIG ZELFSTANDIG AAN ‘MYOPIA’ (Bestel je CD hier!)

AGNES OBEL

Geheel afgezonderd van de buitenwereld en zonder externe prikkels heeft Agnes Obel in haar Berlijnse thuisstudio gewerkt aan haar aankomende album. De focus die dit opleverde kon ze volledig richten op het zelfstandig schrijven, spelen, produceren en mixen van de nummers die op het album terecht zijn gekomen. Het eindresultaat van dit harde werken is vanaf 21 februari te horen, als ‘Myopia’ gelanceerd wordt. ‘Island Of Doom’ is de eerste single van het album en is hier te beluisteren.

Over de inhoud van ‘Island Of Doom’ zegt Obel het volgende: “In my experience when someone close to you dies it is simply impossible to comprehend that you can’t ever talk to them or reach them somehow ever again. They are in many ways still alive because in your consciousness nothing has changed, they’re still there with everyone else you know.”

Het is alweer drie jaar geleden dat haar vorige album ‘Citizen Of Glass’ uitkwam. Samen met de voorgangers ‘Aventine'(2013) en ‘Philharmonics’ (2010) schreef de Deense singer-songwriter inmiddels miljoenen streams op haar naam. Tijdens haar shows in Nederland op 11, 12 en 13 maart zal ze ook zeker materiaal van die albums ten gehore brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.