AGE OF LOVE XXL brengt ode aan de Belgische dance cultuur

age of love

Na een eerste succesvolle editie vorig jaar, komt AGE OF LOVE, dat in 2008 voor het eerst plaatsvond in Gent, opnieuw naar de Antwerpse LOTTO ARENA.  Het beproefde partyconcept is even eenvoudig als succesvol;  feestvierders een muzikale trip laten beleven met het beste aan dance classics uit de Jaren ΄90.

Voor deze tweede XXL-editie van AGE OF LOVE trekt de organisatie radicaal de kaart van de Belgische dance geschiedenis. Ze kozen immers voor een 100% Belgische line-up, met als uitschieters de zeer populaire Cherry Moon Trax, Bonzai All Stars en live performances van Carat Trax (aka Zolex) en Push (aka M.I.K.E).

AGE OF LOVE neemt de feestvierders mee naar de hoogdagen van de Belgische dancecultuur, toen feestvierders van heinde en ver afzakten naar legendarische clubs als Cherry Moon, Illusion, Zillion, Boccaccio, Fill Collins, La Bush, La Rocca, Carat, Café d’Anvers, Extreme, Balmoral … . De resident dj’s van deze groeiden uit tot sterren van het nachtleven en brachten verschillende tracks uit die werden uitgebracht door Belgische (dance)labels die ook op hun beurt klassiekers werden en ‘s lands muziekgeschiedenis schreven.

Haast geen enkele van de genoemde clubs heeft het overleefd. De muziek daarentegen herbeleeft al een tijdje een heuse revival. De dance- en trance hits van toen worden gebombardeerd tot ‘favoriete dance classics’ van gerespecteerde radiozenders en de dj’s van toen verschijnen opnieuw op de line-up van de grootste festivals. Bijna elke club en label die heeft bijgedragen aan dit bijzonder stukje muzikaal erfgoed zal op 22 februari vertegenwoordigd zijn door 1 of 2 van hun meest iconische (resident) dj’s.

Hierbij een overzicht van de volledige line-up:

BONZAI ALL STARS
CHERRY MOON TRAX
M.I.K.E. / PUSH live
CARAT TRAX aka ZOLEX live
Dj Ghost (Cherry Moon)
Youri Parker (Cherry Moon)
Sven Van Hees (Café d’Anvers, Liaison Dangereuse)
Dj Prinz (Café d’Anvers, Push it)
George’s(La Bush)
Mr Sam (la bush, Armada)
Quincy (Age of Love, Cherry Moon)
Dj Jan (Ilussion, Carat)
Philip (Illusion, La Rocca)
Marko de La Rocca (Extreme, La Rocca)
Phi Phi (Extreme, Boccaccio)
Olivier Pieters (Boccaccio, Zillion)
Dave Lambert (Zillion, Versuz)
Jan Van Biesen (Fill Collins, Stubru)

Praktisch:

Vrijdag 22 Februari, Lotto Arena
Van 21u tot 6u

Regular Ticket: 43,40 EUR*
VIP: 65,40 EUR*

*prijzen incl.administratie-en betaalkosten en een ticket voor De Lijn – Provincie Antwerpen

Tickets via www.ageoflove.be

All info on www.facebook.com/ageoflove

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.