AFROBLOOD XXL – Het grootste Afrohouse-event van West-Europa komt naar De Roma

AFROBLOOD XXL

Na twee succesvolle edities in Arenberg en ccBe plant De Roma in samenwerking met Rabbadance en JC Den Eglantier een XXL-versie van AFROBLOOD. Verwacht je op 9 februari aan een spektakel-avond met de beste Afrohouse-dansacts van het moment. Vooral bij jongeren zorgt Afrohouse voor een ware danshype. 

Rabbadance is de artiestennaam van de 23-jarige Antwerpenaar David Kingkela. Een waanzinnige danser en choreograaf van Congolose en Angolese roots die in korte tijd zichzelf heeft opgewerkt in de Afroscene met zijn danscollectief Vooddoogang. Rabbadance reikt veel verder dan de Belgische grenzen door zowel solo als in groep ook indruk te maken in het buitenland. Vorig jaar won hij op Belgische bodem de Afrohouse Battle Whatsupp in Brussel. Hij staat bekend voor zijn indrukwekkende dansvideo’s op sociale media en staat met zijn collectief Vooddoogang te schitteren in het nieuwe VTM-programma “Dance as one”.

Rabbadance is dé organistor van het concept Afroblood en is ervan overtuigd dat veel kunstdisciplines afstammen van de Afrocultuur. Na twee geslaagde edities in ccBe en Arenberg, presenteert De Roma nu een next level Afroblood editie.

Line up: Sesa, The 6ix, Mama Na Fanta, Milo & Fabio, Vipajiz, Dj Ec, Papermakerastar, WorldOfAfro, Vooddoogang and more to be announced…

De ticketverkoop start vrijdag 9 november om 16u. Tickets kosten 10 euro in voorverkoop en 12 euro aan de kassa. Tot en met 30 november kan je een EarlyBird-ticket kopen aan 8 euro. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.