AFFICHE MARKTROCK BILZEN 2016 COMPLEET

De affiche voor de 4de editie van Marktrock Bilzen is compleet. Het Limburgse stadsfestival vindt dit jaar plaats op zaterdag 13 en zondag 14 augustus 2016 in het centrum van Bilzen. LIVE Entertainment en stad Bilzen maken vandaag met enige trots de volledige line-up bekend.

Zaterdag 13 augustus 2016 wordt de aftrap op de Markt gegeven door Ellen Steegen (Humo’s Rock Rally 2016). Een thuismatch, want Ellen is afkomstig van Bilzen. Zij wordt gevolgd door de jonge belofte Ian Thomas, onze Eurosong-trots Laura Tesoro en de comeback van Sylver. De eerste festivaldag wordt afgesloten door Pigbag Army, dé partyband van het moment met de legendarische Jan Van EykenAxl Peleman en Eline De Munck.

Zondag 14 augustus 2016 zijn de kids traditiegetrouw het eerst aan de beurt met een spetterend optreden van De Ketnetband, gevolgd door Jens (winnaar van The Voice Kids), Glenn Claes, Raymond van het Groenewoud en Kings of Pop, de coverband van Cocojr., sluiten Marktrock Bilzen 2016 af in stijl.

Ook de liefhebbers van house en dance worden weer op hun wenken bediend. Want voor het vierde jaar op rij wordt het C. Huysmansplein omgetoverd tot een heus dansplein met een podium vol straffe DJ’s. De programmatie van dit plein is ook dit jaar in handen van de lokale feestbeesten Joris Cielen en Martijn Cuenen.

Het stadsbestuur van Bilzen en organisator LIVE Entertainment kijken met deze straffe affiche alvast heel erg uit naar de 4de editie van Marktrock Bilzen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.