Acteur Mads Mikkelsen komt naar Gent!

Mads Mikkelsen
©FACTS

De Belgische Comic Con FACTS is erin geslaagd om nog maar eens een grote Hollywood-ster naar Gent te brengen: niemand minder dan Mads Mikkelsen. Deze man is een wereldberoemde James Bond-villain, Marvel-booswicht, Star Wars-held en sympathieke seriemoordenaar in één pakket. Mads Mikkelsen zal te gast zijn op 6 en 7 april in Flanders Expo Gent, voor de Spring-editie van FACTS in 2019.

Fans van het Marvel Cinematic Universe en van Star Wars zullen deze man meteen herkennen als respectievelijk slechterik Kaecilius in Marvels blockbuster Doctor Strange en als Death Star-wetenschapper Galen Erso in Rogue One: A Star Wars Story.Mads Mikkelsen zal eveneens altijd herinnerd worden voor zijn rol van Le Chiffre inCasino Royale, de tegenstander van dienst in die James Bond-film. Door zijn ijzige bluftalenten en huiveringwekkend gestaar zullen pokeravonden nooit meer dezelfde zijn.

Maar zelfs nog huiveringwekkender was Mads Mikkelsens vertolking van Dr. Hannibal Lecter in de recente tv-serie Hannibal. Samen met FACTS 2018-gast Gillian Anderson gaf hij het publiek bij elke aflevering een onvergetelijke gevoelensmix van angst en ontzag voor de kannibalistische seriemoordenaar.

We zijn nog niet aan het einde van zijn lange lijst epische rollen en vertolkingen. Hij was verder ook nog Draco in de film Clash of the Titans, Lucas in de puike thriller The Hunt, Tristan in Jerry Bruckheimers versie van King Arthur, en een ster in een heleboel andere films en series sinds 1996.

Mads Mikkelsen ontmoeten? Kom dan naar FACTS! Hij is te gast op FACTS Spring 2019, op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019, in Flanders Expo Gent. Hij zal er op beide dagen beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.