9 Belgische Dance Toppers na 17 jaar samen op Spaanse tournee

Als men dacht dat de Belgium Dance Scene dood is dan hebben er veel het mis. Niets is minder waar, dat bewijzen volgende 9 toppers die weliswaar ons land steeds meer gaan promoten in Spanje en ver daarbuiten, en waar Vlaamse organisatoren soms nog niet door hebben welk talent we in eigen bodem hebben en volgende artiesten meer optredens hebben in het buitenland dan in ons eigen België. Foei! – Foei!

Sylver, Kate Ryan, Ian Van Dahl, Lasgo, Jessy, Dee Dee, La Luna, Orion Too Feat. Caitlin en Anneke van Hooff (TLD) zullen de komende maanden als het ware meer vertoeven in Spanje dan in eigen land.

Bovenstaande artiesten staan nog bijna wekelijks op groot podia in o. a. UK, USA, Polen, Spanje , Israël , Duitsland etc… en aanstaande zaterdag staan ze na maar liefst 17 JAAR, nog eens allemaal samen op 1 groot event, dit gebeurt zelfs in België niet meer.

Aanstaande zaterdag is de aftrap van de Eerste editie van een 5 Delige tour in Spanje in Madrid, later staan Bilbao, Valencia, Barcelona en Zaragoza nog op het programma.

De eerste editie in Madrid – Wizink Center met 20.000 toeschouwers = UITVERKOCHT!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.