80ste Boekenbeurs neemt vliegende start

Boek.be en de standhouders kijken tevreden terug op de eerste drie dagen van de Boekenbeurs te Antwerpen. Er werden ruim 40.0000 bezoekers geteld. Dat aantal overschrijdt ruim de verwachtingen.

Opvallend is dit jaar het grote aanbod aan en de grote belangstelling voor alles wat maatschappelijk leeft: psychologie, gezondheid, levensbeschouwing, werkgerelateerde onderwerpen en de sociaal-, politiek-, economische actualiteit. De bezoekers proefden van een rijkgevuld programma met tientallen standactiviteiten en optredens op de diverse podia.

De Spiegeltent, speciaal voor deze editie opgebouwd in de Binnentuin, werd succesvol ingewijd door Michael Van Peel, Warre Borgmans, de musical ‘Lotta en de pestvogel’, auteursoptredens door de traditionele publiekstrekkers, muziek en theater.

Wordt verwacht in de twee volgende dagen:

donderdag 3 november: Thema globali-tijd:

  • boeken om te ontdekken: over o.a. gezondheid, architectuur, voeding.
  • met Ronny Mosuse, Kristien Hemmerechts, Melvin.
  • de eerste nocturne, de Night of the profs met aandacht voor leiderschap, ondernemen, samenleven, management en zorg.

vrijdag 4 november: Thema intimi-tijd:

  • boeken om te verleiden: over o.a. feestelijk tafelen, psychologie, gezond koken, body-shaming, seksmythes, lichaamstaal en yoga.
  • met Elise de Rijck, Dirk Dewachter, Stefan Hertmans, Luc Nilis, Eva Daeleman, Stephanie Coorevits, Jan Fabre en vele anderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.