500 extra tickets beschikbaar voor HANS ZIMMER LIVE ON TOUR

De allereerste tournee van Hans Zimmer gaat van start op 6 april in Londen. Op 14 april staat de meest gevraagde en meest innovatieve componist van filmmuziek in Paleis 12 te Brussel.

Op deze tournee wordt Hans niet enkel vergezeld door zijn studioband bestaande uit 20 topmuzikanten, met wie hij soundtracks opneemt en tal van prijzen won. Ook Lebo M – bekend van zijn verbluffende vertolking in Disneys The Lion King – en Mike Einzinger – gitarist van Incubus– bevestigden hun komst. Ze staan op het podium samen met het groot symfonisch orkest European Philharmonia en het Cinematic Art Choir. Met een totaal van meer dan 70 muzikanten op het podium wordt Hans Zimmer Live On Tour een niet te missen live audiovisueel spektakel.

500 extra tickets in verkoop!

Dankzij de nieuwe configuratie van Paleis 12, voor het eerst gebruikt tijdens de concerten van Muse, kunnen 500 extra mensen optimaal van het concert te laten genieten. Deze tickets zijn net in verkoop gegaan, een buitenkans voor de mensen die er absoluut nog willen bij zijn!

De van oorsprong Duitse Hans Zimmer componeerde de soundtracks van blockbusters als Inception, Interstellar, The Dark Knight Trilogy (alle drie met filmmaker Christopher Nolan), Gladiator, 12 Years a Slave, The Lion King,Pirates of the Caribbean, Spiderman, The Thin Red Line, The Da Vinci Code,Mission Impossible, Guy Ritchie’s Sherlock Holmes, Thelma And Louise, Crimson Tide, Rain Man en nog veel meer.

Een indrukwekkend palmares

Hans_Zimmer_Apollo_30LIVE-3defee-original-1446473198Hans werd beschreven als ‘Eén van de 100 levende genieën’ door The Telegraph. Hij won een Academy Award®, twee Golden Globes®, drie Grammys®, een American Music Award en een Tony® Award. Zijn meest recente nominatie voor een Academy Award was meteen de 10de Oscarnominatie uit zijn carrière. In 2010 ontving hij zijn ster op de Hollywood Walk of Fame.

‘Hans Zimmer Live On Tour’ wordt een verbluffende visuele ervaring ontworpen door de wereldbekende lichtontwerper Marc Brickman. Marc werkt met zowat alle grote namen in de show business, van Pink Floyd tot Cirque du Soleil, van Nine Inch Nails tot Barbra Streisand en is daarnaast ook verantwoordelijk voor de uitlichting van het Empire State Building in New York.

De tournee doet niet minder dan 31 steden aan waaronder die in Brussel en maar liefst drie zo goed als uitverkochte shows in de Luxemburgse Rockhal op 21, 22 (volzet) en 23 mei.

Praktische info

Paleis 12, Brussel Donderdag 14 april 2016 – 20u00

Tickets: 110 – 95 – 75 – 55 (excl. kosten)

Website: www.hanszimmer.be Tickets: online via Ticketmaster of via 070 222 107

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.