3500 Joe-luisteraars gaan uit hun dak op eerste Joe Christmas Ball met Niels Destadsbader en Clouseau

Joe ChristmasBall
©JOE

Maar liefst 3500 Joe-luisteraars hebben vanavond, vrijdag 21 december, op het Theaterplein in Antwerpen kunnen genieten van het allereerste Joe Christmas Ball, een groot openluchtconcert met Niels Destadsbader en Clouseau. Niels deed het Theaterplein daveren met enkele van zijn grootste hits, waaronder ‘Verover Mij’ en ‘Skwon Meiske’. Hij bracht er ook zijn nieuwe nummer ‘Vlinders In Haar Buik’, waarmee hij de 3500 aanwezigen stil kreeg. Het feest ging verder tijdens het optreden van Clouseau. Koen en Kris Wauters speelden onder andere ‘Vonken & Vuur’, ‘Domino’ en ‘Tegenpartij’. Daarnaast bracht Clouseau speciaal het kerstnummer ‘All I Want For Christmas’, wat voor de nodige gezelligheid zorgde. Ook de Joe-dj’s waren van de partij om er een fantastische avond van te maken.

Sfeerbeelden JOE Christmas Ball

Vandaag was het ook een speciale dag voor Kris Wauters, want hij is jarig. 3500 toeschouwers zongen luidkeels ‘Happy Birthday’ voor hem. En er was nog een verrassing. Op het einde van het optreden kreeg Clouseau een triple gouden plaat voor hun album Clouseau 30.

Joe is dé kerstradio bij uitstek in december met veel kerstmuziek, elk moment van de dag. De radiozender staat nog tot en met maandag 31 december met een eigen Joe Christmas House op de Grote Markt in Antwerpen. Elke dag maken de Joe-dj’s er in duo’s live radio, en dat telkens van 12.00 tot 23.00. Er komen ook heel wat artiesten langs die er live één of meerdere nummers brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.