2de Sportpaleisdag toegevoegd voor Stan Van Samang

Tijdens een uitverkocht concert in het Capitole te Gent maakte Stan Van Samang bekend dat er een tweede concert komt van ‘Stan Van Samang – In ‘t groot’ in het Antwerpse Sportpaleis. Nagenoeg alle tickets voor het eerste concert op zaterdag 26 november 2016 zijn de deur uit. Omdat de vraag naar tickets bijzonder groot is, werd er beslist om een tweede concert aan te kondigen op vrijdag 25 november 2016.

Stan Van Samang: “Vorig weekend kregen we tijdens de concerten in Hasselt en Gent van verschillende fans het bericht dat nagenoeg alle tickets voor het eerste concert van Stanneke in ‘t groot in het Sportpaleis de deur uit waren. Ik kon dat eerst nauwelijks geloven. Het Sportpaleis, dat is een grote zaal hé. Maar dat bleek dus echt zo te zijn. In de beste categorie zijn zelfs al helemaal geen tickets meer beschikbaar. Met enige trots en fierheid heb ik vanavond hier in Gent dan ook mogen aankondigen dat er een tweede Sportpaleis-concert komt. Dit is echt een droom van mij die in vervulling gaat. Hoe graaf is dit! Bedank aan alle fans, jullie zijn een fantastisch publiek!”

Stan is momenteel één van de best verkochte en meest gedraaide Belgische artiesten van het moment. Zijn album ‘Liefde voor publiek‘ ging al meer dan 90.000 keer over de toonbank. Vorig jaar gaf de zanger 5 uitverkochte concerten in de Lotto Arena. Hij won begin dit jaar de MIA voor hit van het jaar, vorige zomer dé Radio 2 Zomerhit, scoorde Ultratop-records, ontving gouden en platinum awards, en ga zo maar door… Gewapend met zijn hits ‘A Simple Life’, ‘Junebug’, ‘Goeiemorgend, Goeiendag’ en ‘Een ster’, maar ook de ‘oudere’ hits zoals ‘Scars’, ‘Hang On’, ‘Poison’, ‘This Time’… trekt de zanger in 2016 dus alvast twee keer naar het Sportpaleis.

©Live Entertainment

INFO & TICKETS

Ook 2016 ziet er dus opnieuw veelbelovend uit voor Stan Van Samang. Dit voorjaar concerteert Stan in de grootste theaters van het land en volgende zomer speelt hij op tal van festivals. Maar het hoogtepunt van de ‘Stan-mania’ komt er dus op vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2016 met zijn concerten in het Antwerpse Sportpaleis: ‘Stan Van Samang – In ’t groot’.  Het wordt een onvergetelijke avond boordevol hits van deze rasentertainer. De ticketverkoop voor het nieuwe concert op vrijdag 25 november 2016 start morgen (zaterdag 27 februari 2016) om 9:00 uur via www.teleticketservice.com of 070/345.345 (max. 0,30 EUR/min.)

©Live Entertainment

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.