Andy Peelman en Danni Heylen repeteren volop aan “Chez Nonkel Jef”.

Chez Nonkel Jef
©frenesia

Binnen drie weken gaat de derde voorstelling over Vlaanderens meest populaire boer, Nonkel Jef, in feestelijke première! Op zaterdag 21 september wordt CHEZ NONKEL JEF losgelaten op het grote publiek. Op dit moment wordt er dus nog hard gerepeteerd door Ivo Pauwels en zijn collega’s. Nieuwkomers in de cast zijn Danni Heylen en Andy Peelman. Er wordt, naast het zwoegen tijdens de repetities, gelukkig ook bijzonder veel plezier gemaakt onder het alziende oog van Dirk Lavrysen. Samen met Linda De Ridder, Diana More en Patrick Onzia wordt het weer een heerlijke, zorgeloze komedie. CHEZ NONKEL JEF, geschreven door Brik Van Dyck, is vanaf 20 september drie weekends lang te zien in Theater Elckerlyc. Aansluitend zal deze productie op tour gaan door Vlaanderen. Het is meteen de laatste keer dat NONKEL JEF te zien is in het theater.

CHEZ NONKEL JEF, EEN AANRADER VOOR FIJNPROEVERS

CHEZ NONKEL JEF
©frenesia

De populaire komische reeks over deze gepensioneerde boer was een ware publiekslieveling, waardoor er ruim 175 afleveringen van gemaakt werden. Van Vlaamse cult gesproken! In 2016 kreeg NONKEL JEF een bijzonder succesvol tweede leven in THEATER ELCKERLYC, met aansluitend een tour doorheen Vlaanderen. NONKEL JEF verhuist voor de derde (en laatste!) keer zijn nostalgische boerderij naar THEATER ELCKERLYC en trekt nadien rond doorheen de Vlaamse velden.

Chez Nonkel Jef
©Frenesia

Wie herinnert zich nog de succesvolle Vlaamse sitcom “Nonkel Jef” die in de tweede helft van de jaren ’90 op ons televisiescherm te zien was? De komische reeks over een boer op pensioen, “Nonkel Jef”, was een ware publiekslieveling en er werden ruim 175 afleveringen van gemaakt. Van Vlaamse cult gesproken… In 2016 kreeg “Nonkel Jef” een bijzonder succesvol tweede leven in Theater Elckerlyc en vervolgens op tour door heel Vlaanderen. Na “Nonkel Jef zit in de patatten” , kwam er “Nonkel Jef & de verloren zoon”, ook deze was een schot in de roos met een grote tour door Vlaanderen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Chez Nonkel Jef
©Frenesia

CHEZ NONKEL JEF vanaf 20 september 2019 in Theater Elckerlyc te Antwerpen en aansluitend op tour in Vlaanderen.

Een productie van Theatertainment.

  • Cast: Ivo Pauwels, Linda De Ridder, Dirk Lavrysen, Patrick Onzia, Diana More, Danni Heylen en Andy Peelman.
  • Regie: Dirk Lavrysen
  • Auteur: Brik Van Dyck

Tickets: www.nonkeljefinhettheater.be – 070 691 002 (max. 0,30 euro/min) – Ticketbalie Media Markt, De Keyserlei 58-60

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.