25e feesteditie van Pennenzakkenrock is uitverkocht

Pennenzakkenrock
©Britt Guns / Provincie Antwerpen

De jubileumeditie van Pennenzakkenrock op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, op 27 juni 2019, is volledig uitverkocht! Maar liefst 400 scholen met samen een 23 000-tal leerlingen zullen uit de bol gaan op Pennenzakkenrock. De inschrijvingsmodule op de website is afgesloten. Scholen kunnen zich dus niet meer inschrijven. Meer informatie over het tofste kinderfestival van het jaar vind je op www.pennenzakkenrock.be.

Voor deze feesteditie van Pennenzakkenrock beperkt de provincie Antwerpen dit jaar de inschrijvingen. Op die manier wil de organisatie immers veiligheid, kwaliteit en plezier ten volle garanderen, zodat leerlingen én leerkrachten het einde van het schooljaar op een aangename manier kunnen vieren.

25 jaar Pennenzakkenrock!

Pennenzakkenrock bestaat 25 jaar en leerlingen en leerkrachten zullen het geweten hebben. Momenteel wordt er gesleuteld aan een topaffiche, adembenemende randanimatie en een knappe festivalcamping voor de klasjes die meedoen aan het campingfestival. Je zal ook 25 jaar terug in de tijd kunnen reizen via een heuse Wall of Fame. Wordt vervolgd!

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:
donderdag 27 juni 2019 van 8.30 tot 17 uur.

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Meer info:
www.pennenzakkenrock.be

info@pennenzakkenrock.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.