2 nieuwe namen voor line-up I Love The 90’s

Deze twee absolute publiekslievelingen mogen ook op de editie van 2016 niet ontbreken: 2 Brothers on the 4th Floor en 2 Fabiola! Zij mogen straks weer de grond onder de Ethias Arena doen daveren met hun allergrootste hits uit de 90’s.

Onze line-up tot nu toe ziet er al goed uit, met naast deze 2 namen ook nog Ward, N-Trance en Bonzai All Stars. En we hebben nog meer leuke acts in petto. Stay tuned!

2 FABIOLA

Mr. Pat “Patje” Krimson heeft een massa dance hits op zijn palmares staan, maar een aantal van zijn grootste successen scoorde hij met 2 Fabiola. Lift U Up, Magic Flight, Freak Out,… het zijn absolute iconische 90’s songs geworden ondertussen. 2 Fabiola viert dit jaar20 years on stage en geeft de ‘aftrap’ van dit feestjaar op I love the 90’s!

2bot4f

2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR

Never Alone, Come Take My Hand, Dreams,… het zijn maar een paar van de tracks waarmee 2 Brothers on the 4th Floor in de jaren ’90 alle clubs, fuiven én hitlijsten veroverden. De Nederlandse broers Bobby en Martin Boer tekenden voor die successen, maar laten nu nog steeds, net als in de 90’s, de podiumact over aan rapper D-Rock en zangeres Des’Ray.

tick

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.