Weekend marathon van de nieuwe MTV-serie Grossbusters

©MTV

Op 6 en 7 februari van 08.40 uur tot 20.15 uur

Block het weekend van 6 en 7 februari voor de ultieme binge date om je ongegeneerd te vergapen aan de meest smerige kamers van Amerika. In Grossbusters sporen Evan Spaulding en zijn team de smerigste en rommeligste slaapkamers van Amerika op om ze te transformeren tot de meest felbegeerde kamers. Ze confronteren de eigenaren voor deze ultieme make-over  -wat hen niet altijd in dank wordt afgenomen-  en dagen hen uit om hun sloddervossengedrag voorgoed te veranderen. Grossbusters is te zien in een mega marathon op 6 en 7 februari van 08.45 uur tot 20.20 uur op MTV.
Elke aflevering start met ‘The Dirty Deal’. Nadat Evan het publiek een kijkje in de slaapkamer heeft gegeven, biedt hij de viespeuken het aanbod om de slaapkamers door MTV schoon te laten maken, op voorwaarde dat zij een‘Moment of Shame’ zullen ondergaan. In ruil voor deze publiekelijke vernedering transformeert het Grossbusters designteam de slaapkamer om tot een paleisje, ook wel de ‘Deluxe Upgrade’Grossbusters doet denken aan de slaapkamer versie van Pimp My Ride, mét een kleine openbare nederlaag voor de eigenaren.

Volgend weekend (6 & 7 februari) vanaf 08:40u zie je op MTV een marathon van de nieuwe show 'Grossbusters'! Maak kennis…

Geplaatst door MTV België op vrijdag 29 januari 2016

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.