10 redenen om Couleur Café niet te missen!

Couleur Café
©Couleur Cafe

Klaar voor 3 dagen intensief feesten, nieuwe ervaringen en talloze verrassingen op Couleur Café, voor het eerst aan de voet van het Atomium? Twijfel je nog?  

Hier zijn 10 redenen die u zullen overtuigen:
1. 18 optredens die u deze zomer enkel en alleen op Couleur Café zal kunnen zien
The Roots, -M- & Lamomali, Damian Marley, Lianne La Havas, Orishas, Patrice, Toots & the Maytals, Emir Kusturica, Alpha Blondy, Flatbush Zombies, Kery James, Deluxe, Jungle by Night, Niveau4, Lil Dicky, Oumou Sangare, Dubioza Kolektiv, Soom T.
2. Dé must voor foodlovers: de #RueduBienManger
Een kleurrijke en lekker gekruide reis rond de wereld. Proef de smaken van onze 10 nieuwe restaurants en vegan gerechten
met specialiteiten uit Ile de la Réunion, Japan, Zuid-Afrika, Marokko, Vietnam, een bagel foodtruck, Amerikaanse en Koreaanse gefrituurde kip zonder lactose en zonder gluten, curry in alle mogelijke kleuren, gevulde aardappelen… krijgt u  al het water in de mond?
3. NIVEAU4 of het beste van de nieuwe generatie Belgische hiphoppers, exclusief op Couleur Café! Zwangere Guy, L’Or Du Commun, TheColorGrey, Le 77, Darrell Cole, ISHA, Junior Goodfellaz & DJ Vega, te ontdekken op zaterdag 1 juli om 21u30.

©Couleur Cafe

4. Keuze uit 9 dancefloors om te moven op de ritmes van het festival! Ga uit de bol op de allerkleinste (2m²) of de allergrootste dansvloer (7000m²), met een brede waaier aan stijlen en sferen: #La Plus Petite Discothèque du Monde, #Mamafoufou, #RBEBlackStage, #Maes Bar, #BeatsOfLove,  #GreenStage,  #BlueStage, #RedStage, #BankraBikeSoundsystem en #SecretBar.
5. Van kop tot teen in de Couleur Café-look!
Speel mee en win een nieuwe festivaloutfit in de #PlusGrandeKermesseduMonde, of ga voor een nieuw, kapsel bij de #Dékoiffeurd’arrièrespensées. U kan zelfs een #Coultattoo laten zetten op uw lichaam of  gezicht.
6.Ontdek de talrijke kunstinstallaties in het park
#MigrantArt – een 150m lange graffitimuur door Belgische en migranten-artiesten, #Vegetal Bridge – een wandelbrug opgetrokken uit natuurlijke materialen – en #JungleSculptures – reusachtige dierensculpturen gemaakt uit gerecycleerd materiaal.

©Couleur Cafe

7. Beleef alle mogelijke emoties, van euforie tot ontspanning: leef u uit in de #BeatsofLove tent tijdens de percussie- en danslessen, ontspan in de #Namasté Temple of de #ChillOut zone met hangmatten, waarvan er enkele hoog in de bomen hangen voor een subliem 360°-zicht op het festivalterrein.
8. Couleur Café is het groenste stadsfestival.
Nauwelijks 800g afval per bezoeker! Terwijl de gemiddelde Belgische festivalganger toch zo’n 1250 à 1500g afval per dag produceert. Alvast een dikke proficiat voor ons publiek!
9. 30 min van Brussel-centraal, wie doet beter?
Alles is voorzien voor een gemakkelijke toegang tot het festival. Gratis openbaar vervoer in Brussel met de Eventpass, nachtshuttles, gratis parking voor tweewielers, carpooling…
10. Democratische toegangsprijs: Couleur Café is het enige Belgische festival dat dit jaar zijn prijzen deed zakken, zodat iedereen erbij kan zijn.

Tickets 

De ticketprijzen zijn nog goedkoper dan de voorbije jaren en opvallend democratischer dan vergelijkbare festivals in binnen- en buitenland. Er zijn nu ook drank- en parkingtickets online te verkrijgen. Bespaar tijd en geld met deze nieuwe optieKopers van een dagticket  besparen extra door 10 tickets tegelijk te bestellen via het groepsticket.

– Combi 3 Days: €79 *
– Combi + Camping: €95 * -> LAATSTE TICKETS NU BESCHIKBAAR
– 1 Day Ticket: €39 *
– 1 Day Group Ticket: €33 (per ticket, bij aankoop van 10 tickets) *

*: + reservatiekosten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.